Referanser

Her er et lite utvalg av Slett og retts oppdragsgivere gjennom tidene.

Rikskonsertene

Bruk konserten! er en praktisk inspirasjonsbok for de som skaper og tilrettelegger for musikkopplevelser i skolen. Boken inneholder 35 metodiske opplegg tilrettelagt for 1.-10. årstrinn, artikkelsamling om hvorfor bruke konserten, informasjon om Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken samt nyttige linker og tips til litteratur på feltet opplevelse og læring.

SMFB

Heldigvis har Shnel & Melnychuck & Forsman & Bodenfors funnet det best å forkorte firmanavnet til SMFB. Og heldigvis har de også opprettet direktelinje til Slett og rett, som har hjulpet SMFB mye med den språklige kvaliteten på mange av deres produksjoner.

Blant annet kunne alle som elsker Kvikk Lunsj for en tid tilbake lese historier om ildsjeler i Den Norske Turistforeningen på emballasjen - alle kvalitetssikret av Slett og rett.Millimeterpress

Millimeterpress i Oslo er et partnerskap av redaksjonelle rådgivere, designere, journalister og fotografer. Selskapets visjon er å skape Norges ledende redaksjonelle miljø utenfor de etablerte forlagshusene. Tjenestene omfatter konseptutvikling, redaksjonell design, rådgiving, journalistikk, foto, evaluering og løpende produksjon av magasiner, avis og Internett.

Slett og rett har fått ansvar for kvalitetssikring av det språklige i mange av Millimeterpress' produksjoner, bl.a. Rikskonsertenes "RIKSavisen", Oslo kommunes "Oslonå" og Røde Kors' "Magasinet". Oppdraget utføres ved hjelp av InCopy/InDesign.Høgskolen i Lillehammer - UNIPED

I Lillehammer sitter Yngve som redaktør av UNIPED - et tidsskrift for universitets- og høyskolepedagogikk. Tidsskriftet inneholder fagvurderte artikler av kompetente forskere utenfor redaksjonen. Slett og rett språkvasker alle artikler.

Norges sjømatråd

Norges sjømatråd - tidligere Eksportutvalget for fisk - har ansvaret for å markedsføre norsk fisk over hele verden. De har i alle år vært trofast oppdragsgiver for Slett og rett.

Oppdrag
Korrektur annonser
Korrektur, språkvask og manuskoordinering av årsmeldinger
Korrektur og språkvask av oppskriftshefter
Korrektur, språkvask og manuskoordinering av kokebok


PR-operatørene

PR-operatørene startet opp i januar 2004, og består av ansatte som alle har sin bakgrunn og erfaring fra kommunikasjon og merkevarebygging. Kundene deres er i all hovedsak store norske og internasjonale merkevarer, men de jobber også med mindre organisasjoner. 

Svensk forlag - Nicotext AB

Det svenske forlaget Nicotext AB i Borås like ved Gøteborg sier ubeskjedent at de er verdens kuleste og artigste bokforlag! De er ikke så langt borte fra sannheten, egentlig ...

Slett og rett har oversatt flere av forlagets utgivelser til norsk - og fått både skryt og honorar for arbeidet.